Interimschef, styrelsearbete, rådgivare mm.

Välkommen till Kyrkholmen konsult AB!

Kyrkholmen är en plats i Arjeplog som betyder mycket för mig. Därav mitt företagsnamn.

Jag har många års erfarenhet som chef och ledare inom stat och näringsliv. Detta är en styrka när jag nu erbjuder konsulttjänster som rådgivare, ledningsstöd eller som interimschef.

Min kompetens ligger inom förändringsledning, kundorientering, digitalisering och organisationsutveckling med fokus på effektivitet och styrning. Min bakgrund som styrelseledamot, affärsområdeschef, myndighetschef samt olika positioner i regeringskansliet har gett mig en bred erfarenhet inom flera samhällsområden och branscher. Jag har en drivkraft att förnya, förändra, utveckla och skapa goda resultat. Mitt ledarskap karaktäriseras av tydlighet, öppenhet och dialog. Jag är socialt orienterad och har odlat ett brett nätverk både inom näringsliv, politik, offentlig sektor samt med arbetsmarknadens parter.

Avslutade konsultuppdrag:

Forum för levande historia. Strategisk rådgivning och stöd till myndighetschefen i samband med organisationsöversyn. Fokus på administrativa flöden. Uppdraget utfördes under jan-september 2017.

Nuvarande styrelseuppdrag:

Ordförande, Transportstyrelsen, Norrköping.
Styrelsen utses av regeringen.

Vice ordförande, Försäkringskassan, Stockholm                            Försäkringskassan är en av Sveriges största statliga myndigheter med ansvar för stora delar av de offentliga trygghetssystemen. Styrelsen utses av regeringen.

Styrelseledamot, Mittuniversitetet, Sundsvall
Styrelsen utses av regeringen.

Nuvarande uppdrag i offentliga utredningar:

Särskild utredare Samordning av särskilda persontransporter N 2016:3
Utredningen skall redovisas den 30 juni 2018.

https://www.linkedin.com/in/anita-johansson-76861317/

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *